hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (2)Počet hvězdiček je 5 z 5

HORKÁ čokoláda - Perníček 110 g

Potešte svoje chuťové zmysly lahodnou horúcou čokoládou, ktorá v zimných dňoch príjemne zohreje telo a poteší dušu. Vďaka špeciálnej vianočnej receptúre prevonia celú domácnosť po práve upečenom medovom perníčku a chutí rovnako dobre. Vyrába sa poctivo metódou bean to bar a obsahuje iba sušenú trstinovú šťavu, perníkové korenie a 70 % kakaových zložiek. Spríjemnite si (nie len) sviatočnú atmosféru, čokoláda poteší celú rodinu, deti nevynímajúc. Více informací

Výrobce: Goodie Kód produktu: 5685

Skladem

8,35 € 8,32 €

ks
Značka: Goodie
Kategorie: Horúca čokoláda
Skladom 5 a viac kusov

Potešte svoje chuťové zmysly lahodnou horúcou čokoládou, ktorá v zimných dňoch príjemne zohreje telo a poteší dušu. Vďaka špeciálnej vianočnej receptúre prevonia celú domácnosť po práve upečenom medovom perníčku a chutí rovnako dobre. Vyrába sa poctivo metódou bean to bar a obsahuje iba sušenú trstinovú šťavu, perníkové korenie a 70 % kakaových zložiek. Spríjemnite si (nie len) sviatočnú atmosféru, čokoláda poteší celú rodinu, deti nevynímajúc.

Vlastnosti

Čokoláda obsahuje množstvo antioxidantov, pôsobí priaznivo na srdce, reguluje krvný tlak a znižuje riziko cukrovky. [1]

Horúca čokoláda navyše zmierňuje úzkostlivé pocity, zlepšuje celkovú psychiku a odbúrava stres. A to sa (nie len) počas vánočného zhonu môže hodiť!

  • ingrediencie vysokej kvality
  • bez bielkového rafinovaného cukru
  • vyrobená metódou bean to bar
  • obsah kakaových zložiek 70 %

Vedeli ste, že?

V dávnych časoch Mayovia považovali nápoj pripravený z kávových bôbov za „dar od bohov“.

Čo vlastne znamená „bean to bar“?

Z doslovného prekladu z angličtiny „od bôbu k tabuľke“ už vyplýva, že ide o spôsob výroby, kedy máme celý proces pod drobnohľadom. Dôkladne vyberáme od farmárov tie najkvalitnejšie kakaové bôby, ktoré následne pražíme, melieme a temperujeme. Hotovú čokoládu potom šetrne spracovávame do sypkej zmesi, aby bola pripravená na výrobu horúcej čokolády. Spôsob spracovania bean to bar a kvalitu vstupných surovín spoznáte podľa chuti, vône aj vzhľadu.

Príprava

  1. V malom hrnci zohrejte tesne pod bodom varu 50 ml vody alebo mlieka.
  2. Pridajte cca 25–30 g (3 polievkové lyžice) zmesi a miešajte, kým sa dôkladne nespojí s tekutinou.
  3. Nalejte horúcu čokoládu do obľúbeného hrnčeka a vychutnávajte si ju.

Zloženie

Kakaová hmota (70% čokoláda), panela, perníkové korenie (aníz, badián, chemicky neošetrená citrónová kôra, klinček, škorica, kardamóm, nové korenie).

Nutričné hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota: 554,2 kcal / 2325,4 kJ
Tuky: 38,1 g
     z toho nenasýtené mastné kyseliny: 24,7 g
Sacharidy: 44,4 g
     z toho cukry: 25,6 g
Bielkoviny: 9,5 g
Vláknina: 10,6
Soľ: 0,1

Podrobnosti

Výrobca: GOODIE s.r.o.

Naposledy navštívené