Múka ciroková hladká BEZLEPKOVÁ BIO 450 g

Múka ciroková hladká BEZLEPKOVÁ BIO 450 g
Cirok je oceňovaný pre jeho výborné výživové vlastnosti, ako je vysoký obsah bielkovín, vlákniny, nízky glykemický index, obsah minerálnych látok a vitamínov skupiny B. Ďalšou veľkou výhodou je obsah antioxidačných látok (fenol, tanín), ktoré sú prospešné pre prevenciu rakoviny a kardiovaskulárnych ochorení.
Cirok je oceňovaný pre jeho výborné výživové vlastnosti, ako je vysoký obsah bielkovín, vlákniny, nízky glykemický index, obsah minerálnych látok a vitamínov skupiny B. Ďalšou veľkou výhodou je obsah antioxidačných látok (fenol, tanín), ktoré sú prospešné pre prevenciu rakoviny a kardiovaskulárnych ochorení.
Ciroková múka je chuťovo neutrálna, takže ju možno použiť pri domácom pečive, slaných plackách aj cukrovinkách, bez toho aby ovplyvnila výslednú chuť. Odporúča sa kombinovať cirokovú múku s inou až do jej podielu dvoch tretín. Chutiť vám bude najlepšie vo forme chleba, muffinov, palaciniek, lievancov, placiek alebo sušienok.
Složenie: 100 % ciroková múka hladká BIO
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.
Priemerné výživové hodnoty na 100 g
Energia: 1529 kJ / 360 kcal
Tuky: 2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 76,5 g
z toho cukry: 0,9 g
Vláknina: 1 g
Bielkoviny: 8,8 g
Soľ: <0,003 g