MINI HORKÁ čokoláda - Perníček 50 g MINI HORKÁ čokoláda - Perníček 50 g

MINI HORKÁ čokoláda - Perníček 50 g

Potešte svoje chuťové zmysly lahodnou horúcou čokoládou, ktorá v zimných dňoch príjemne zahreje telo a pohladí na duši. Vďaka špeciálnej vianočnej receptúre prevonia celú domácnosť po práve upečenom medovom perníčku a chutí rovnako dobre. Vyrába sa poctivo metódou bean to bar a obsahuje iba sušenú trstinovú šťavu, perníkové korenie a 70% kakaových zložiek.Spríjemnite si (nielen) sviatočnú atmosféru, čokoláda poteší celú rodinu, deti nevynímajúc.
Čokoláda v menšom balení sa skvele hodí do batohu na výlety. Více informací

Výrobce: Goodie Kód produktu: 5965

Vyprodáno Sledovat dostupnost

Vyprodáno 4 €

Značka: Goodie
Kategorie: Horúca čokoláda

Potešte svoje chuťové zmysly lahodnou horúcou čokoládou, ktorá v zimných dňoch príjemne zahreje telo a pohladí na duši. Vďaka špeciálnej vianočnej receptúre prevonia celú domácnosť po práve upečenom medovom perníčku a chutí rovnako dobre. Vyrába sa poctivo metódou bean to bar a obsahuje iba sušenú trstinovú šťavu, perníkové korenie a 70% kakaových zložiek.Spríjemnite si (nielen) sviatočnú atmosféru, čokoláda poteší celú rodinu, deti nevynímajúc.

Čokoláda v menšom balení sa skvele hodí do batohu na výlety.

Vlastnosti 

Čokoláda obsahuje mnoho antioxidantov, pôsobí priaznivo na srdce, reguluje krvný tlak a znižuje riziko cukrovky. [1]

Horká čokoláda naviac zmierňuje úzkostlivé pocity, zlepšuje celkovú psychiku a odbúrava stres. A to sa (nielen) pri vianočnom zhone môže hodiť!

  • ingredience vysokej kvality
  • bez bieleho rafinovaného cukru
  • vyrobené metódou bean to bar
  • obsah kakaových zložiek 70 %

Vedeli ste, že?

V dávných dobách považovali Mayovia nápoj pripravovaný z kakaovových bôbov ako „dar od bohov“.

Čo to vlastne znamená „bean to bar“?

Z doslovného prekladu z angličtiny „od bôbu k tabuľke“ už vyplýva, že sa jedná o spôsob výroby, kedy máme celý proces pod drobnohľadom. Starostlivo vyberáme od farmárov tie najkvalitnejšie kakaové bôby, ktoré následne pražíme, melieme a temperujeme. Hotovú čokoládu potom šetrne spracovávame do sypkej zmesi, aby bola pripravená k výrobe horkej čokolády. Spôsob spracovania bean to bar a kvalitu vstupných surovín poznáte na chuti, vôni aj vzhľade.

Príprava

  1. V malom kastróliku zahrejte tesne pod bodom varu 50 ml vody alebo mliaka.
  2. Pridajte cca 25–30 g (3 polievkové lyžice) zmesi a miešajte, kým sa dôkladne nespojí s tekutinou.
  3. Nalejte horkú čokoládu do obľúbeného hrnčeka a vychutnávajte.

Zloženie

Kakaová hmota (70% čokoláda), panela, perníkové koreniw (anýz, badyán, chemicky neošetrená citrónová kôra, klinček, škorica, kardamom, nové korenie).

Výživové hodnoty na 100 g: 

Energetická hodnota: 554,2 kcal / 2325,4 kJ
Tuky: 38,1 g
     z toho nenasýtené mastné kyseliny: 24,7 g
Sacharidy: 44,4 g
     z toho cukry: 25,6 g
Bielkoviny: 9,5 g
Vláknina: 10,6 g
Soľ: 0,1 g


Podrobnosti

Výrobca: GOODIE s.r.o.

Naposledy navštívené