MINI HORKÁ čokoláda - Perníček 50 g


MINI HORKÁ čokoláda - Perníček 50 g
Potešte svoje chuťové zmysly lahodnou horúcou čokoládou, ktorá v zimných dňoch príjemne zahreje telo a pohladí na duši. Vďaka špeciálnej vianočnej receptúre prevonia celú domácnosť po práve upečenom medovom perníčku a chutí rovnako dobre. Vyrába sa poctivo metódou bean to bar a obsahuje iba sušenú trstinovú šťavu, perníkové korenie a 70% kakaových zložiek.Spríjemnite si (nielen) sviatočnú atmosféru, čokoláda poteší celú rodinu, deti nevynímajúc.
Čokoláda v menšom balení sa skvele hodí do batohu na výlety.
Potešte svoje chuťové zmysly lahodnou horúcou čokoládou, ktorá v zimných dňoch príjemne zahreje telo a pohladí na duši. Vďaka špeciálnej vianočnej receptúre prevonia celú domácnosť po práve upečenom medovom perníčku a chutí rovnako dobre. Vyrába sa poctivo metódou bean to bar a obsahuje iba sušenú trstinovú šťavu, perníkové korenie a 70% kakaových zložiek.Spríjemnite si (nielen) sviatočnú atmosféru, čokoláda poteší celú rodinu, deti nevynímajúc.
Čokoláda v menšom balení sa skvele hodí do batohu na výlety.
Vlastnosti
Čokoláda obsahuje mnoho antioxidantov, pôsobí priaznivo na srdce, reguluje krvný tlak a znižuje riziko cukrovky. [1]
Horká čokoláda naviac zmierňuje úzkostlivé pocity, zlepšuje celkovú psychiku a odbúrava stres. A to sa (nielen) pri vianočnom zhone môže hodiť!
- ingredience vysokej kvality
- bez bieleho rafinovaného cukru
- vyrobené metódou bean to bar
- obsah kakaových zložiek 70 %
Vedeli ste, že?
V dávných dobách považovali Mayovia nápoj pripravovaný z kakaovových bôbov ako „dar od bohov“.
Čo to vlastne znamená „bean to bar“?
Z doslovného prekladu z angličtiny „od bôbu k tabuľke“ už vyplýva, že sa jedná o spôsob výroby, kedy máme celý proces pod drobnohľadom. Starostlivo vyberáme od farmárov tie najkvalitnejšie kakaové bôby, ktoré následne pražíme, melieme a temperujeme. Hotovú čokoládu potom šetrne spracovávame do sypkej zmesi, aby bola pripravená k výrobe horkej čokolády. Spôsob spracovania bean to bar a kvalitu vstupných surovín poznáte na chuti, vôni aj vzhľade.
Príprava
- V malom kastróliku zahrejte tesne pod bodom varu 50 ml vody alebo mliaka.
- Pridajte cca 25–30 g (3 polievkové lyžice) zmesi a miešajte, kým sa dôkladne nespojí s tekutinou.
- Nalejte horkú čokoládu do obľúbeného hrnčeka a vychutnávajte.
Zloženie
Kakaová hmota (70% čokoláda), panela, perníkové koreniw (anýz, badyán, chemicky neošetrená citrónová kôra, klinček, škorica, kardamom, nové korenie).
Výživové hodnoty na 100 g:
Podrobnosti
Výrobca: GOODIE s.r.o.