Fíky BIO 500 g


Fíky BIO 500 g
Figy sú skvelým zdrojom energie a nutrične výživné. Naše figy sú pestované podľa zásad ekologického poľnohospodárstva sú vysokej kvality a čerstvosti, neobsahujú žiadne zbytočné pridané cukry ani SO2. Obsahujú prirodzene vyskytujúce sa cukry, sacharidy a vlákninu a vďaka ich sladkej chuti sa hodia ako náhrada nezdravých sladkostí.
Figy sú skvelým zdrojom energie a nutrične výživné. Naše figy sú pestované podľa zásad ekologického poľnohospodárstva, sú vysokej kvality a čerstvosti, neobsahujú žiadne zbytočné pridané cukry ani SO2. Obsahujú prirodzene vyskytujúce sa cukry, sacharidy a vlákninu a vďaka ich sladkej chuti sa hodia ako náhrada nezdravých sladkostí.
Použitie:
Sú určené na priamu spotrebu. Môžete ich pridať do kaše, smoothie, použiť do RAW kuchyne alebo pri pečení.
Skladovanie:
skladujte v suchu av tme
Pôvod:
Turecko
Zloženie:
100% bio figy
Nutričné hodnoty (100 g):
Energetická hodnota 1041 kJ / 249 kcal
tuky 0,93 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,14 g
sacharidy 63,87 g
z toho cukry 47,92 g
bielkoviny 3,3 g
vláknina 9,8 g
soľ 0 g
Veľmi nám záleží na vašej spokojnosti a dôvere. Preto vám poskytujeme iba pravdivé informácie o našich produktoch a pri tomto produkte uvádzame iba zdravotné a výživové tvrdenia schválené Európskou komisiou podľa Nariadenia (ES) č. 1924/2006.

Prekyslenie organizmu: Mýtus, alebo skutočný vinník zdravotných problémov?
Prečo sme stále chorí a predčasne umierame? Odpoveď vás možno prekvapí - prekyslenie. Prekyslenie organizmu je dnes jednou z najnebezpečnejších civilizačných chorôb. Ľudský život je závislý od rovnováhy medzi kyselinami a zásadami v organizme. Klasická medicína však túto skutočnosť stále ignoruje a acidózu nepovažuje za bezprostredné ohrozenie zdravia. Pritom je dokázané, že pokiaľ telo dôkladne odkyslíme, všetky zdravotné problémy zmiznú!

Müsli tyčinky
Na svačinu, s jogurtem k snídani nebo jako sladká tečka ke kávě. Tyčinky se zkrátka doma neztratí!

Zdravé marokánky
Marokánka neboli marokánská placička je sladká placička arabského původu. Tradiční receptura původně kromě medu, oříšků, datlí, cukru, kakaa a vanilky obsahovala ještě hašiš. Průmyslově vyráběné marokánky obvykle místo poctivých ingrediencí obsahují levnou citronovou nebo pomerančovou kůru naloženou v cukru a místo kvalitních ořechů nekvalitní arašídy. Marokánky bývají potřené „čokoládou“, která nemá s čokoládou skoro vůbec nic společného, nebo tukovou kakaovou polevou. Přinášíme poctivý domácí recept na marokánky bez cukru (a bez hašiše), pouze z poctivých a kvalitních ingrediencí.