Horčica fermentovaná - drsná 135 g

Horčica fermentovaná - drsná 135 g
Horčica, ako ju naozaj nepoznáte – fermentovaná. Zreje ako víno. Zo začiatku drsná až krutá, postupom času jemnejšia, milejšia a zrelšia. Ku klobáske, do šalátu, do nátierky, pod mäso alebo napríklad len tak na chlieb. Lieči, kadiaľ páli. Pre tých, ktorí si na pálivé nepotrpia, máme tip. Ochutnajte horčicu až po niekoľkých mesiacoch, o svoju pálčivosť zrením príde a Vy si bez úhony vychutnáte jej jedinečnú chuť.
Horčica, ako ju naozaj nepoznáte – fermentovaná. Zreje ako víno. Zo začiatku drsná až krutá, postupom času jemnejšia, milejšia a zrelšia. Ku klobáske, do šalátu, do nátierky, pod mäso alebo napríklad len tak na chlieb. Lieči, kadiaľ páli. Pre tých, ktorí si na pálivé nepotrpia, máme tip. Ochutnajte horčicu až po niekoľkých mesiacoch, o svoju pálčivosť zrením príde a Vy si bez úhony vychutnáte jej jedinečnú chuť.
Uchovaním tejto horčice v chladničke sa stále prebiehajúce kvasenie veľmi spomalí, podobne ako pri kyslej kapuste v chladnej špajzy.
Zloženiw:
naklíčené semeno horčice bielej (bio, raw), jablčný ocot, extra panenský olivový olej, kurkuma (bio), himalájska soľ, škorica (bio), nové korenie (bio), muškátový oriešok (bio)
Minimálna trvanlivosť:
9 mesiacov od dútumu výroby.
Pokyny pre uchovanie:
uchovávajte v chlade do 8°C
Nutričné hodnoty (100 g) :

Avo toast
Čerstvý kváskový chléb s avokádem „ready to eat“ a vajíčkem s tekutým žloutkem je kombinace, které neodolá nikdo. V kombinaci se semínky a listovým salátem tak vzniká nutričně vyvážená snídaně nebo brunch.

Zeleninový quiche
Tradiční francouzský slaný koláč se obvykle připravuje se sýrem a se šunkou. Vyzkoušejte odlehčenou veganskou verzi. Hodí se jako předkrm nebo jako lehká večeře.

Vegan stroganov
Máte chuť na vydatné, ale rychlé jídlo? Jste zastáncem rostlinné stravy nebo čas od času maso raději vynecháte? Připravte si doma výborný veganský stroganov se žampiony!