Múka špaldová polohrubá BIO 1 kg

Biela biomúka na sviatočné pečenie. Polohrubá špaldová múka je vhodná na prípravu liatých ciest, na bábovky, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodná na trené a šlahané cestá. Více informací

Výrobce: Probio Kód produktu: P00252

Skladem

2,77 €

ks
Značka: Probio
Kategorie: BIO múky
Skladom 5 a viac kusov

Špaldová múka polohrubá je vhodná na prípravu koláčov, vianočiek, mazancov, vianočného pečiva alebo na zahusťovanie polievok a omáčok. Využijete ju aj na pečenie domáceho chleba.

Špalda je jedna z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako klasická pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia. Obsahuje viac bielkovín, minerálnych látok, vitamínov skupiny B a jej vláknina je lepšie a ľahšie stráviteľná.

Výrobne sa jedná o veľmi kvalitnú špaldu českej firmy Probio, ktorá spracováva semená od počiatku takmer "priamo z poľa" - čistenie, sušenie, mletie, balenie. Suší sa šetrne teplým vzduchom a konečný produkt si tak zachová jeho živiny. Múky sa nemelú do zásoby a sú preto vždy čerstvé a voňavé. Špalda pochádza z ekopolí, pestovanie je šetrné s ohľadom na pôdu, vtáky, hmyz... Kúpou tohto produktu chránite našu prírodu aj svoje zdravie.

Použitie:

Ako lepšia alternatíva klasickej pšeničnej múky na pečenie "bieleho" pečiva, koláčov, vianočiek, mazancov, vianočného pečiva alebo na zahusťovanie polievok a omáčok. Využijete ju aj na pečenie domáceho chleba.

Zloženie:

100 % špaldová polohrubá múka BIO

Skladovanie:

Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.

Nutričné hodnoty (100 g):
Energia: 1447 kJ / 341 kcal
Tuky: 1,3 g
     z toho nasýtené nemastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 69 g
     z toho cukry: 1,0 g
Bielkoviny: 11,6 g
Soľ: 0 g  

Výrobca:  
Probio

Naposledy navštívené