Datlový cukr BIO 250 g

Datlový cukr BIO 250 g
Prírodné sladidlo šetrne spracované iba z usušených a rozomletých datlí v BIO kvalite dodá každému pokrmu i nápoju ľahko sladkastú a príjemnú chuť datlí. Vďaka obsahu živín a vlákniny sa jedná o kvalitnejšiu náhradu nezdravého bieleho cukru. Obsahuje iba prirodzene vyskytujúce sa cukry, ktoré slúžia ako zdroj energie.
Prírodné sladidlo šetrne spracované iba z usušených a rozomletých datlí v BIO kvalite dodá každému pokrmu i nápoju ľahko sladkastú a príjemnú chuť datlí. Vďaka obsahu živín a vlákniny sa jedná o kvalitnejšiu náhradu nezdravého bieleho cukru. Obsahuje iba prirodzene vyskytujúce sa cukry, ktoré slúžia ako zdroj energie.
Výhody:
- zdroj vitamínov a minerálov
- iba prirodzene vyskytujúce sa cukry
- jemne sladkastá datľová chuť a vôňa
Použitie:
Datlový cukor sa hodí na dosladenie kaší, do jogurtu, na dochutenie omáčok, smooothies či pri pečení.
Zloženie:
100% BIO datle
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1495 kJ / 357 kcal
Tuky: 0,5 g
z toho nas. mast. kys.:0 g
Sacharidy: 80 g
z toho cukry: 74,4 g
Vláknina: 11 g
Bielkoviny: 2,7 g
Soľ: 0,02 g
Krajina pôvodu:
Tunisko
Predávajúci:
GOODIE s.r.o.

4 tipy, ako podporiť zdravie svojho črevného mikrobiómu
Zdravý črevný mikrobióm je základným stavebným pilierom dlhodobého zdravia a obranyschopnosti, ktoré bývajú v tejto dobe tak často oslabené. Mikrobióm je významným „orgánom“, ktorý pre nás vykonáva celé spektrum funkcií, od vplyvov na našu náladu po tvorbu dôležitých živín. Všetko ale mikrobióm zvládne len pokiaľ je zdravý. Ako jeho zdravie teda najlepšie podporiť?

Pokojné a pohodové Vianoce
Vianoce, rovnako ako iné oslavy a sviatky nás zvádzajú z našej cesty a priamo nabádajú k uvoľneniu. Nič proti ničomu. Naopak! Občasné upustenie od každodennej rutiny a stresu je prínosné. Všetko má svoje následky. Poďme sa spoločne pozrieť na to, ako si Vianoce môžeme plnohodnotne užiť a nespôsobiť si tak ujmu na zdraví alebo na postave.

Milujete sladké? Vieme ako a čím sladiť!
Už oddávna podvedome náš mozog vyhľadáva tri chute: tučnú, slanú a tiež... Sladkú. Najlepšie je, keď sú v jedle skombinované všetky tri chute naraz. To si potom doslova vrníme blahom. Či už ste vo výžive nováčikovia alebo patríte medzi pokročilých, tak zrejme viete, že nadmiera cukru v jedálničku nášmu zdraviu práve neprospieva. Ako to ale urobiť, pokiaľ sa sladkej chuti nechcete úplne vzdať? A je cukor v akomkoľvek množstve skutočne škodlivý? Na tieto a mnohé ďalšie otázky vám odpovie dnešný článok.

4 důvody, proč se vyhnout cukru nejen o Vánocích
Cukr se stal v poslední době velmi diskutovaným a kontroverzním tématem a počet jeho odpůrců roste. Někteří lidé ho označují dokonce za jed a tvrdí, že by měl být striktně vyřazen z jídelníčku vzhledem k jeho nepříznivým dopadům na lidské zdraví. Jedná se o skutečné nebezpečí pro člověka? A co když sladké chuti prostě odolat nejde? Pojďme se společně cukru podívat na zub.

Vianoce inak!
Vianoce sa každý rok nesú skôr než v pokojnom duchu v znamení ťažkého konzumerizmu a materializmu, ktoré majú za následok stres, depresie a v neposlednom rade pár kíl na viac. Ako týmto nepríjemnostiam predísť? Ako si sviatky užiť plnohodnotnejšie?

Chia pudink
Báječná snídaně nebo svačina na odlehčení (nejen) mezi svátky! Chia pudink nakopne, skvěle zasytí a jeho příprava nezabere déle než pár minut.

Linecké cukroví ze špaldové mouky
Recept na křehké, vláčné, chuťově vynikající a ještě k tomu zdravější linecké cukroví ze špaldové mouky je snem snad každého milovníka vánočních dobrot, který zároveň dbá na jídelníček. A přesně takový přinášíme! Vyzkoušejte vánoční klasiku v odlehčenější verzi. Věříme, že se toto linecké ze špaldové mouky stane vaším oblíbeným a budete se k němu vracet každý rok!